Cerca Guiada

Denominacions d'Origen

Cellers

Maridatges

Llistat de vins i preus

Carlania

DO Conca de Barberà

Carlania Sant Pere d'Ambigats, Blanc
Sant Pere d'Ambigats
Carlania La Plantarga, Rosat
La Plantarga
Carlania Els Corrals, Negre
Els Corrals
Carlania Els Plans, Negre
Els Plans
Carlania Petit Carlania, Negre
Petit Carlania
Carlania Soo! Free, Ancestral
Soo! FreeCARLANIA és una explotació familiar som el Jordi, la Sònia i els nostres dos fills, la Mariona i el Juli. El Jordi és pagès , cuida la vinya, fa créixer els ceps, els ajuda a que produeixin un raïm de qualitat respectant la natura i el medi. Som de Barberà de la Conca i elaborem vins de qualitat sota la denominació d’origen Conca de Barberà.

A CARLANIA CELLER treballem amb el convenciment que un gran vi només es pot elaborar a partir de les millors vinyes. Unes vinyes, pròpies de la família, la majoria d’elles al terme municipal de Barberà de la Conca. Són 5 finques amb total de 9 hectàrees que formen un mosaic de colors i varietats. Estan situades entre 400 i 500 metres d’altitud i donen uns fruits frescos i peculiars.

Les finques estan certificades i reconegudes per al CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica). Fem una viticultura ecològica, cuidem els ceps per a que produeixin un raïm de qualitat respectant la natura i el medi.
CARLANIA CELLER aposta per a les varietats autòctones de la zona, considerem important perseverar i promocionar les varietats pròpies de la terra que cultivem. Així doncs, tots els vins de CARLANIA CELLER estan elaborats, en part, amb una varietat de raïm autòctona de la Denominació d’Origen Conca de Barberà, el Trepat.

“Intentem transmetre aquests valors, aquesta autenticitat, les il·lusions, l’esforç, part de nosaltres, de les nostres vides, en els nostres vins.”

Carlania