Cerca Guiada

Denominacions d'Origen

Cellers

Maridatges

Llistat de vins i preus

Champagne

És un vi escumós elaborat amb raïms conreades a la regió de Champagne a França seguint les normes que exigeixen la segona fermentació del vi a l'ampolla per crear carbonatació.
Els raïms primaris utilitzats en la producció de Champagne són Pinot Noir, Chardonnay i Pinot Meunier. Denominació Champagne llei només permet que el raïm cultivades d'acord amb normes de denominació d'origen a les parcel · les habilitades per a això dins de la denominació que s'utilitzaran en la producció de Champagne.

La Champagne va guanyar fama mundial per la seva associació amb la unció dels reis francesos. Lliure de tot Europa a difondre el missatge que el vi escumós de Champagne únic i la seva associació amb el luxe i el poder al segle 17, 18 i 19. Els principals fabricants dedicaren considerable energia a la creació d'una història i una identitat per a la seva vi, i l'associa a si mateixos amb la noblesa i la reialesa. A través de la publicitat i l'embalatge s'ha tractat d'associar Champagne amb alt luxe, les festes i els ritus de pas. Els seus esforços coincidir amb el sorgiment d'una classe mitjana que estava buscant maneres de gastar els seus diners en símbols de mobilitat social.

Cellers